Halat az asztalra! - Dining Guide

Egy bő hónappal ezelőtt egy apró belvárosi bisztró nyitott meg a Veres Pálné utcában – egy hír, amely ma már szerencsére nem emeli meg pulzusunkat és löttyinti ki tejeskávénkat. Ez a bisztró azonban azt a hivatást tűzte ki maga elé, hogy csak magyar halból készít ételeket vendégeinek. Így már izgalmasabb, nem?

http://www.diningguide.hu/ettermek/tesztek/etterem-informacio-8199

Hiánypótló Halbisztró a belvárosban - We love Budapest

A története egy igazi könnyed francia film story board-ja lehetne. Lévai Zsuzsi a szuper kedves, mindig mosolygós lány, aki nem tudod nyugton maradni a kiszámítható munkahelyén. Apjának köszönhetően rengeteget volt vízközelben. A magyar friss hal olyan természetes volt az étrendjükben, mint másnak a száraz, ízetlen csirkemell.

http://welovebudapest.com/hu/ettermek-bisztrok/cikkek/2012/06/20/hianypotlo-halbisztro-nyilt-halkakas-a-veres-palne-utcaban

Minden napra jut egy menő hely Budapesten - HVG Online

Halbisztró, tejivó, levesbár, háztáji piac – sorra nyílnak Budapesten a színes és szinte pillanatok alatt befutó gasztroterek. Legtöbbször olyan fiatalok állnak össze, akik sosem vendéglátóztak, mégis úgy érzik, ők lesznek azok, akik betömik a piacon tátongó lyukakat, és úgy néz ki, nem is igen lőnek mellé. A városnak egyértelműen kell a bio, a magyar és a retro is. Fedezzen fel belőlük minden nap egyet!

http://hvg.hu/kultura/20120706_belvarosi_gasztroterek_budapesten

Öt hely, ahol egyszer mindenképpen egyél - Kultography

Egyre több jó és megfizethető hely található Budapesten, ahol legalább egyszer érdemes enni. Öt olyan helyet gyűjtöttünk össze, amit mi nagyon szeretünk, és ahova rendszeresen visszatérünk. Nektek is bátran ajánljuk őket!

http://www.kultography.hu/2012/06/22/ot-hely-ahol-egyszer-mindenkeppen-egyel/